Відомий український телеведучий Володимир Остапчук, який нещодавно розлучився з дружиною після 12 років шлюбу, часто радує фоловерів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, цього разу зірковий красунчик виклав в мережу незвичайні фото, а в підписі до своєї публікації Вова розповів про свою маму, адже 10 травня в Україні відзначають День матері.

У своїй публікації Володимир показав кілька знімків, на яких можна побачити його, маму і інших родичів. На одному з фото видно, як мама телеведучого тримає на руках малюка, мабуть, це дитина телеведучого. У підписі до знімків Остапчук розповів про свою маму. "Коли у мене з'явилися діти, я зрозумів, що бути батьком – це робота, з якої ти ніколи не можеш звільнитися або захворіти. Ти не можеш прийти з заявою і попросити компенсацію на місяць. Бути мамою – це на все життя. І свою складну роботу Ти, мамо, виконала на відмінно. Адже крім нас трьох ти ж ще шкільна мама "перших-третіх ступенів", і тому можеш пишатися тисячами своїх дітей", - написав Вова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.