Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість виставив теплий сімейний кадр з особистих архівів, показавши свою маму, Любов Миколаївну, і бабусю, позуючи в рідній Запорізькій області. Таким трепетним чином артист привітав найрідніших жінок з Днем матері 10 травня, зазначивши, що з нетерпінням чекає зустрічі відразу після закінчення карантину через коронавірус COVID-19.

Мамуля😍 І її мамуля😍😍 Зі Святом! І спасибі за те, що я ріс в абсолютній любові і відчував це кожен день!.. Чекаю з нетерпінням нашої зустрічі і свіжого фото🤗 поділився радістю Яма

Фолловери не пройшли повз: " Ух Авео. Так був наречений ще той. Чудо", "Найбільша нагорода в житті-абсолютна безкорислива самовіддана мамина любов!Щоб жили якомога довше!!!!!❤️", "Ой, яка мила і добра фотка.", "Чіткий😎😎😎", "Які ви милі і гарні.Від щирого серця вітаю вашу маму зі святом!👍😍🙂🙂🔥", "Прикольний❤️", "🙏 це так по справжньому 💖".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.