Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 50-річна знаменитість виставила яскравий архівний кадр, згадавши одну з екстравагантних і стильних фотосесій. Так, артистка позувала в брючному костюмі темно-синього кольору, блакитній сорочці і бежевих оксфордах, доповнивши образ незвичайною зачіскою. Ірина пораділа тому, що карнатин через коронавірус COVID-19 завершується і заодно поміркувала, які зміни могла принести пандемія, як хороші, так і погані.

Карантин на всіх вплинув по різному... А які зміни відбулися у вас в період карантину? поділилася емоціями Білик

Фолловери почали відповідати Ірині і коментувати її образ: "Вауу... Який образ шикарний 😍😍😍", "Ще раз переконалася - на все воля Божа! 💕💕💕Навчилася терпіння, спокою, витриманості. ❤️", "Любімка", "Крім обмеження пересування, ніяких. Тільки тепер дім - робота 😄", "Виглядаєте 🔥🔥😍", "Вам дуже личить такий стиль, що підкреслює вашу фігуру, а ви її ховаєте під мішкуватим одягом. Дуже хороша👍👍👍👍", "Як вам личить такий стиль!!! Супер!!!", "Дуже ніжно . Помолодшала🔥👏👏".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.