Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, часто радує публіку незвичайними фото і відео у своєму Instagram. Цього разу зірка виклала незвичайне фото, на якому з'явилася в спортивному способі під час занять йогою.

Як видно, для тренування Даша вибрала місце на свіжому повітрі – вона стоїть у відповідній позі на веранді будинку, а за її спиною видно гарний двір з басейном. На ній синій костюмчик в облипку, який підкреслив ідеальне тіло і трохи оголив животик. Волосся співачки зібрані в акуратний пучок, а на обличчі немає макіяжу, вона не дивиться в камеру, трохи повернувши голову в сторону. У підписі до кадру Астаф'єва написала: "На фото, повертатися в йогу, звичайно, легше. Хто зі мною? Style @base_body". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.