Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, часто радує публіку незвичайними фото і відео у своєму Instagram. Так і цього разу зірка виклала еротичні знімки з нової фотосесії, на яких з'явилася у звабливій образі.

На першому чорно-білому фото зоряна красуня з'явилася в кімнаті, але стоїть біля відкритих дверей балкона. Вона абсолютно гола, але прикриває голе тіло об'ємною ковдрою, трохи оголивши плечі і лінію декольте. Даша не дивиться в камеру, повернувши голову до світла, вона здається сумною або задумливою. Її волосся розпущене і недбало укладене, а на обличчі немає макіяжу. На другому знімку видно, що Астаф'єва вийшла на балкон у ковдрі, але спустила її до пояса, оголивши груди і попу, а в руках тримає келих шампанського. Шанувальники в захваті від нової публікації Астаф'євої, її засипають компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України
Показати ще

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.