Відомий співак Віталій Козловський зіграв у прямому ефірі в “Правда чи дію” з Олею Поляковою. Відповідати довелося на найрізноманітніші питання, в тому числі і вельми провокаційні. Зокрема, Козловський розкрив секрет, чому раніше попрощався зі своїм продюсерів. За словами зірки української естради, причина розриву відносин полягала в багаторазовому шахрайстві. Він розповів, що продюсер обдурив його навіть при покупці квартири, з-за чого Віталій втратив 100 тисяч доларів.

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic/
Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic/


Крім того, Козловський розповів і про хороші новини. Зокрема, він зазначив, що у нього чудово складається особисте життя, і нарешті він по-справжньому щасливий. Всі попередні стосунки Козловський назвав “підготовкою до справжніх почуттів”. За словами зірки української естради, в найближчому майбутньому відбудеться його весілля. Більше того, Віталій навіть запропонував Поляковій виступити на цьому урочистому заході.
Що стосується дітей, то Козловський заявив, що мріє про дівчинку. За його словами, у нього була старша сестра Олена, з якою вони чудово проводили дитинство.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль показала жаркі стрибки – Балан такого точно не бачив.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа" Тіна Кароль згуртувала земляків потужною піснею

Також "Знай.uа" писав, що Дан Балан і Тіна Кароль у суперфіналі "Голос країни 10" покажуть свою історію кохання.