У наступному випуску шоу “Холостяк-10” настала черга Макса познайомити дівчат зі своїми батьками. У світлі цього Григорій Решетник розпитав ведучого шоу “Супермама” Дмитра Карпачова про те, як має проходити знайомство другої половинки з батьками.

Дмитро Карпачов, фото:СТБ
Дмитро Карпачов, фото:СТБ

На думку Карпачова, переоцінювати роль батьків у відносинах не варто. Знайомство безумовно має статися, але незрозуміло, чому цього надають таке велике значення. Батьки не будуть впливати на майбутню сім'ю, тому стосунки в будь-якому випадку будуються без їх урахування. Тому знайомство повинно бути виключно формальним.

Також Карпачов зазначив, що при знайомстві необхідно показати свою позицію. Наприклад, чоловік повинен дати зрозуміти, що він зможе подбати про сім'ю, і буде вирішувати всі проблеми. Для дівчини все ще простіше – їй в першу чергу потрібно подобатися своєму чоловікові. Якщо ж він сильно залежимо від думки батьків, потрібно ще подумати, чи потрібні такі стосунки взагалі.

Свіжий випуск “Холостяк-10” вийде вже у п'ятницю, 15 травня о 19:00 на каналі СТБ.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, раніше психолог Дмитро Карпачов застеріг про можливі проблеми в сім'ї під час карантину. На його думку, ізоляція є лакмусовим папірцем відносин в парі.

Крім того, психолог Ірина Кириченко розповіла, як психологія бідності руйнує наше життя.

Також читайте про п'ять способів, як завоювати будь-якого чоловіка.