Відома американська співачка Кеті Перрі, яка зараз складається у відносинах з відомим актором Орландо Блумом і чекає від нього дитину, часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. І навіть на карантині знялася вагітної в новому кліпі, який вже презентувала публіці.

А у соцмережі показала кілька кадрів з нової фотосесії, яка відбулася на знімальному майданчику в красивій локації. На нових фото Кеті з'явилася в ніжному напівпрозорому білому платті-пеньюарі, яке повторило всі вигини тіла і підкреслило округлий животик. Співачка з босими ногами сидить на камені біля води і гарно позує, її волосся акуратно покладені, а на обличчі яскравий макіяж. Саме в цьому вбранні Перрі з'явилася у своєму новому кліпі, в якому, до речі, навіть роздяглася догола.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, ненароджена дочка Кеті Перрі показала світу середній палець з утроби.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кеті Перрі чекає первістка від Орландо Блума, ніжне відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що всесвітньо відома співачка Кеті Перрі втратила свідомість просто на вулиці, задерши ноги догори.