У мережі оприлюднили унікальну раритетну світлину відомого російського співака, якого ще в народі називають "натуральним блондином", Миколаєм Басковим.

Відповідну світлину оприлюднили на фан-сторінці артиста в Instagram.

Так, на знімку видно самого артиста, який сидить посередині між двома, на той час, гарячими артистками. Зокрема, мова йде скандальну та епатажну Лоліту Мілявську та українську співачку Таїсію Повалій. Датується фото 2012 роком, саме тоді, коли Басков втрапив у гучний скандал та бойкотував проти одного з відомих телеканалів.

Раритетна світлина з Басковим

Варто зауважити, що нещодавно Басков також поділився давньою світлиною, яка була зроблена в Італії. На ній співак притулився до статуї і вказує рукою на чоловіка поруч з ним - Іосифа Пригожина, чоловік російської співачки Валерії, який одягнений лише банний рушник.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Микола Басков стривожив шанувальників своїм виглядом, сильно схуд: "Хворієте?.."

Як повідомляв портал "Знай.ua", Басков розповів про страшні переживання Ротару через нещодавній скандал.

Також "Знай.ua" писав, що Басков і Крутий побилися просто в аеропорту, Лорак, Лазарєв і Кіркоров не стрималися: "Потребує укольчику".