Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, але і український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, в цей раз зоряна красуня показала жаркий пляжний кадр, на якому позує в спокусливому образі.

Як видно, Леся зображена на яхт-прогулянці в морі, вона стоїть на палубі в еротичній позі, витончено виставивши ногу. На ній сексапільний білий купальник з кокетливими мотузочками, який підкреслив ідеальну фігуру і пружну попу. Її волосся розпатлане вітром, а на очах темні окуляри, вона доклала одну руку до голови. У підписі до фотографії Нікітюк написала: "Коли?", мабуть, телезірка сильно скучила за подорожей, а знімок архівний, і зроблений в одному з минулих подорожей. Фани в захваті від нових фото телеведучої, її засипають компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.