Відома американська модель і акторка Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість похвалилася романтичними кадрами в домашніх умовах разом з її чоловіком, Себастьяном Беар-МакКлардом. Так, парочка позувала в стильних парних піжамках від власного бренду красуні Inamorata, а Емілі навіть розстебнула сорочку, виставивши напоказ голі груди. Варто відзначити, що кохані зіграли весілля ще в 2018 році, всього після кількох тижнів стосунків.

Також нещодавно красуня влаштовувала пікантну фотосесію вдома, сильно занудьгувавши за зйомками на карантині через коронавірус COVID-19. Себастьян вирішив здивувати кохану і став її власним фотографом. Артистка приміряла відразу кілька образів, таких як піджак на голе тіло і облягаюче коктейльне плаття, демонструючи груди. Численним фоловерам припала до душі така "сімейна" концепція і тепер вони просять якомога більше трепетних знімків чоловіка і дружини разом, називаючи їх кращими моделями.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Емілі Ратаковски показала дуже відверті кадри з ванної.

Також знаменитість показала чорно-білий кадр, на якому прикрила масивні груди ліфом власного бренду купальників.

А ще Емілі знову продемонструвала розкішну фігуру з бікіні власного бренду зі зміїним принтом.