Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали, як 35-річна красуня виглядає без макіяжу зблизька, опублікувавши ніжне селфі. Так, на фото артистка позувала без краплі косметики, підставивши обличчя сонцю, примірявши лише шапку горіхового кольору і білий светр. Варто відзначити, що раніше і сама Тіна виставляла цей кадр в Сторіс, однак численні фолловери звикли бачити Кароль в розкішних вбраннях, з фірмовою зачіскою "голлівудські локони" і яскраво-червоною помадою на губах.

«Нас оточує стільки краси. Час це побачити❤️» –Тіна Кароль💋

Фолловери не пройшли повз і почали обговорювати публікацію, однак їх думки кардинально розділилися: "Їй без макіяжу не можна", "Краще б не показували таку красуню", "Природня краса..молодець ....сміливо...а скільки заздрісних"красунь"..", "Тіна красива і без макіяжу. Виразні риси обличчя. Молодше виглядає без мейку. Усі нехай виставлять фото з близька, без фільтрів, тоді будемо оцінювати тих красунь, які написали жах.", "Губки підкачали?", "Яка є, спробуйте всі так. З штукатуркою на обличчі всі розумні. А Тіна молодець, їй нічого боятися)))😍", "Як завжди красива🤗А головне не фальшива,як більшість наших селебріті👍", "Страшненька.", "Жах", "Жесть , я не впізнала хто це спочатку", "Старість не радість".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.