Як відомо, природа нагородила популярну співачку, тренера шоу "Голос країни" Тіну Кароль не тільки приголомшливою зовнішністю, але й прекрасним голосом. Однак для того, щоб стати популярною, зірці знадобилося немало зусиль. Для читачів склали список маловідомих фактів про співачку.

Тіна Кароль

1. Тіна Кароль – це псевдонім. Справжнє ім'я артистки - Тетяна Григорівна Ліберман. Цей псевдонім артистці дістався після довгих роздумів всієї команди перед конкурсом "Нова хвиля".

2. Діапазон голосу співачки — 3 октави (від фа малої октави до мі третьої).

3. Кароль любить займатися спортом.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Тому до заняття спортом ставлюся більш ніж шанобливо. Три-чотири рази на тиждень в тренажерному залі займаюся силовими вправами. А в решту часу – це кардіотренування", - зізналася артистка.

4. Тіна Кароль двічі брала участь у "Караоке на Майдані", але справжню славу здобула на конкурсі "Нова хвиля".

Тіна Кароль

5. Артистка не любить байдикувати.

"Це для мене абсолютно не властиве! Де б я не була, в готелі, в дорозі або вдома – все одно що-небудь придумаю і просто так без діла сидіти не буду!" - сказала вона.

6. Після смерті чоловіка Євгена Огіра в життя Тіни Кароль був переломний момент. Після трагедії співачка захопилася малюванням.

7. Кароль стала дуже сентиментальною після народження сина.

"Раніше я за собою не помічала, але зараз мене до сліз може зворушити якийсь спектакль або книга, легко можу поплакати в кіно на черговому романтичному фільмі", - зізналася вона.

Тіна Кароль

8. Улюблений домашній вихованець співачки - шиншила.

9. Кароль написала власну казку "Великі пригоди Павутинки".

10. Кожного разу, виходячи на сцену, співачка відчуває страх.

"Боюся, що під час пісні зламається мікрофон, як у старі добрі часи. Що музикантів ще немає на сцені, а ведучий вже оголосив мій вихід. Що посередині концерту відключиться вся електромережа міста. Напевно, це страшний сон будь-якого артиста, але, зізнаюся, всі ці випадки зі мною відбувалися", - поділилася артистка.

Тіна Кароль

Нагадаємо, що Тіна Кароль похвалилася дуже ніжним несподіваним образом, позуючи в архівній фотосесії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль похвалилася несподіваним образом з архівної фотосесії, позуючи лише в махровому халаті і з рушником на голові.

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль похвалилася дуже ніжним образом з архівної фотосесії, позуючи для реклами популярного українського ювелірного дому.