Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за гарні пісні і екзотичний образ. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком. Знаменитість висловила занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи прихильників дотримуватися карантину, однак на самоізоляції дуже скучила за груповими заняттями і репетиціями концертів. Так, артистка виставила невеликий уривок гарячих танців, примірявши лише неоново-жовті велосипедки і облягаючий топ. Мішель засвітила розкішну фігуру, зізнавшись, що такий ритмічний номер поставила самостійно.

Скучила за танцюлькамиии, вирішила поставити свої! GANG🔥 still alive - new bang поділилася емоціями Андраде

Фолловери залишилися в захваті: "Ууууу, гарячееее🔥🔥🔥🔥 пф💨", "Краща 💔", "Який класний формат 😍🍑🔥", "Мішеееелька!!! Обожнюю тебе ! Найкраща 💋💋💋", "Яккк клааасснрооо🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🔥🔥🔥🔥🔥", "Крута💋", "Пожежааа🔥😻🤤", "Кайфова🤤😻", "Мішеееель, що за ГАРМАТА?🔥🔥🔥", "Хооот🔥".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде – співоча пташка болівійсько-українського походження.