Багату спадкоємицю готельної імперії і світську левицю Періс Хілтон по праву можна назвати "блондинкою в законі", адже її заарештовували три рази. У 2006 році вона попалася на водінні в нетверезому вигляді.

Тоді суд наклав на неї штраф у 1500 доларів, а також призначив випробувальний термін 36 місяців. Але Хілтон навіть у цей час примудрилася пійматися нетверезою за кермом.

У 2007 році вона провела 23 дні у виправній колонії Лос-Анжелеса. Цікаво, що у в'язниці їй було створено спеціальні умови: влада помістила світську левицю в спеціальний блок, призначений для знаменитостей, чиновників і поліцейських.

Потім у 2010 році її затримали в готелі Wynn в Лас-Вегасі за зберігання кокаїну. Порошок виявили в її сумочці.

Періс Хілтон
Періс Хілтон

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

На рахунку зірки "Аватара" Мішель Родрігес було кілька арештів, які в основному траплялися через водіння в нетверезому стані. У 2002 році актрису затримали за те, що вона напала на свою сусідку по кімнаті.

Крім цього, акторка кілька разів ставала причиною аварій і попадалася на перевищенні швидкості. У 2005 році її спіймали під час водіння у нетверезому стані. Суд засудив Мішель до двох місяців тюремного ув'язнення, громадських робіт, а після всього цього відправив її на примусове лікування від алкоголізму за порушення випробувального терміну.

Періс Хілтон і Мішель Родрігес, фото Popsugar
Періс Хілтон і Мішель Родрігес, фото Popsugar

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Алла Костромічева дала жару на дні народження Періс Хілтон.

Як повідомляв портал Знай.uа, жодного силікону, собачок у сумках та їжі в Instagram – як виглядали красуні в 90-е.

Також портал Знай.uа писав, навіщо Періс Хілтон "окупувала" частину Закарпаття і залишила українців без курорту.