Джованна Антонеллі – бразильська акторка театру і кіно, співачка, телеведуча і продюсерка. Сьогодні актрису знають завдяки телесеріалів, які транслювалися в різних країнах світу. Джованна – зірка серіалів "Клон" і "Тропіканка". Зірка активний користувач Instagram, де часто радує фанатів яскравими публікаціями з життя.

Так, нещодавно 44-річна красуня показала милий кадр, на якому з'явилася в домашньому образі, а в підписі до нього розповіла про головну карантинної проблеми жінок – відросло коріння волосся. Актриса закарбувала себе на телефон, в кадрі з'явилася з голими плечима, без макіяжу і з розпущеним волоссям, у яких, власне і відросло коріння на карантині. Джованна запитує у фанатів, що вони роблять з такою проблемою і просить їй допомогти. Захоплені шанувальники тут же почали активно обговорювати публікацію зоряної красуні, засипає компліментами в коментарях, відзначаючи її неймовірну природну красу. Деякі почали давати свої поради з приводу волосся.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка серіалу "Клон" оригінально привітала дівчаток-іменинниць.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Клон" зробила гаряче фото, щоб заткнути всіх.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.