Зірки Голлівуду пильно стежать за своїм зовнішнім виглядом. Ще б пак, адже зовнішність - це їх хліб. Але часом актори так захоплюються, що стають жіночними своїх других половинок! Так, наприклад, красунчик Орландо Блум нещодавно потрапив в об'єктив всюдисущих папараці на прогулянці з сином Флінном. Мережа облетіли ці знімки. І численні шанувальники Блума помітили - ніжки у їх улюбленця такі гладкі та випещені, що багато дівчат на карантині можуть позаздрити!

На фото, де Орландо Блум сидить у стильних червоних шортиках, закинувши ногу за ногу, нижні кінцівки зірки можна прийняти за жіночі. Стрункі, підтягнуті і ідеально поголені - навіть вагітна кохана Орландо Кеті Перрі ледве може за ним встигнути. Втім, це не дивно. Пан Блум - визнаний метросексуал, у свій вигляд він вкладає чимало коштів і, як кажуть, може собі дозволити.

Для прогулянки Орландо вибрав коротенькі шортики червоного кольору, облягаючу чорну футболку і шарф на шию в тон шортах. Кучері недбало розпущені, в легкій і невимушеній неголеності на обличчі, втім, теж вгадується вміла робота стиліста. Коли знімок потрапив в соцмережі, хтось з прихильників навіть пожартував, що сина актор взяв з собою як свідчення своєї традиційної орієнтації, а то легко переплутати, знаєте. Це щоб молоді люди з недвозначними натяками не чіплялися. Хоча Блум - зразковий батько, і скоро доведе це вдруге!

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Кетті Перрі розкрила новину про свою вагітність від Орландо Блума з допомогою ніжного кліпу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кеті Перрі, яка не так давно здобула особливе призначення від принца Чарльза, втратила свідомість прямо на вулиці.

Також портал Знай.uа писав, що відомо про найгучніших романах голлівудського красеня Орландо Блума.