34-річна зірка "Трансформерів" Меган Фокс знялася в кліпі свого нового бойфренда Колсона Бейкера (Machine Gun Kelly) на сингл Bloody Valentine з його прийдешнього поп-панк альбому My Downfal.

У ролику знаменитість всіляко знущається над своїм коханим в їх будинку і невгамовно танцює в сексуальних домашніх образах.

Варто уточнити, що Меган і Бейкер познайомилися в 2019 році на зйомках фільму "Північ у Світчграссі".

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Раніше законний чоловік Фокс, зірка серіалу "Беверлі-Хіллз 90210" Брайан Остін Грін повідомив у своєму блозі, що вони з Меган не живуть разом ще з осені 2019-го. Він додав, що знає про її стосунки з Колсоном, але не вони стали причиною розладу в шлюбі.

Брайан Остіна Грін та Меган Фокс, фото: Getty Images
Брайан Остіна Грін та Меган Фокс, фото: Getty Images

Як відомо, Грін і Фокс почали зустрічатися ще в 2006 році, а вже через рік Брайан зробив коханій пропозицію. Але в 2009-му пара розірвала заручини, тим не менш, у 2010 році нарешті, зіграла весілля. До 2015 року у них вже було двоє синів, Ноа і Бодхі, і Меган подала на розлучення. Але і тоді подружжя не розлучилося, через рік актриса народила ще одного сина, Джорні, і відкликала заяву на розлучення.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Брайан Остін Грін зізнався, з ким з актрис мав інтрижки.

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловік Меган Фокс шокував світ натяком на розлучення – "Набридає сидіти на одній квітці".

Також портал Знай.uа писав, що син Меган Фокс прийшов на дитяче свято у сукні принцеси.