Нещодавно мережа була шокована неймовірними заявами колишньої зірки "Дому-2" Вікторії Боні, яка включила філософа і розповідала про шкоду "5g" і зв'язку з коронавірусом. Тепер естафету перейняла ще одна "зірка екрану" Марія Кожевнікова. Маша завела свою шарманку і почала аналізувати причини і наслідки пандемії коронавирусної інфекції.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Марії в мережі Instagram.

Публікація Марії Кожевнікової, скріншот: Instagram
Публікація Марії Кожевнікової, скріншот: Instagram

"Чим більше читаю про те, чому і як все відбувається, копаючи інформацію від незалежних вчених, так, такі ще є, але їх дуже мало... приходжу до висновку, що це не природа нам "мстить", як намагаються подати, а все набагато банальніше... на кону великі гроші і влада над людством! Нас змушують боятися і закритися, вірити в те, чого не існує і навпаки, не помічати глобальних змін! Ні, звичайно, коронавірус існує, але чиїх це рук справа?! Чому саме зараз?! До чого це призведе?! І головне питання, хто на цьому заробить?! Я закликаю Вас більше читати і шукати відповіді! Обізнаний — значить озброєний! Адже незабаром треба буде робити вибір. Ви ж чули про численні мітинги в Німеччині проти обов'язкової вакцинації від Covid-19?! Люди з різними політичними поглядами вийшли і об'єдналися в "опір". Дізнайтеся самі, що написали на демонстрації перед будівлею рейхстагу. Складаєте свій пазл і поділіться своїми думками.", - пише Кожевнікова.

Варто нагадати нашим читачам, що відома російська модель і колишня зірка реаліті-шоу "Дом-2" Вікторія Боня обожнює привертати до себе увагу і грати роль світської левиці. Останнім часом, враховуючи карантинні обмеження, Боня приділяє ще більше уваги соціальним мережам, де безперервно розміщує різноманітні пости і відео зі своїми порадами й "роздумами на тему".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Надивившись пропагандистських сюжетів, якими кишить рунет, Вікторія Боня вирішила пофілософствувати про поголовну вакцинацію, "репетицію коронавірусу в Лондоні", продажах душ дияволу сильними світу цього і на інші такі "глибокі" теми.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, російська зірка остаточно збожеволіла: чіпування від Білла Гейтса і британська королева-вампір.

Як повідомляв Знай.uа зірка " Дому-2 Боня лякає світ "теорією змови" - "Людство стане безплідним".

Знай.uа писав, зірка Дом-2 втекла з Росії після скандального відео про коронавирус, де ховається красуня.