Відома співачка Софія Ротару, не дивлячись на те, що їй вже 72 роки, активно веде сторінку в соцмережі Instagram і тішить шанувальників новими публікаціями. Нещодавно знаменитість виставила трепетний кадр, привітавши українців з Днем вишиванки 21 травня. Так, артистка позувала серед квітів у своєму саду, примірявши смарагдову вишиванку, розшиту чорними і білими нитками. Також Софія Михайлівна показала відданого друга - білосніжного песика, а шанувальники зазначили, що їх кумир виглядає дуже молодо.

З Днем Вишиванки ❤️ лаконічно підписала кадр Ротару

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фолловери ж залишилися в захваті: "Софія Михайлівна, Ви прекрасно виглядаєте!❤️", "Софія Михайлівна, яка Ви красива!!!😘 Побачивши Вас, одразу настрій піднявся)💖 Любимо Вас усім серцем!!!❤", "😍😍😍найулюбленіша ❤️", "Господи, яка ж ви гарна!!!!! Просто слів немає!!!! Я вас дуже дуже сильно люблю!!!! Моє все!!!! Найкраща на землі!!!!! Богиня!!!!! Викличте мені швидку!!!! Незрівнянна!!!! Неймовірна!!!!", "Щасливі бачити Вас! 😍😍😍❤️", "Софія Михайлівна, Ви – шикарна!😍😍😍♥️♥️♥️ Спасибі за фотографії, ми дуже сумували🙏♥️", "Найкрасивіша!!!Дуже люблю Вас!!!❤️😍😘", "Софія Михайлівна,яка ж ви у нас красуня😍 Дуже-дуже любимо Вас❤️".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, внучка Ротару вразила мережа красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.