Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виклав кумедне і трепетне сімейне фото, привітавши українців з Днем вишиванки 21 травня. Так, артист позував разом з дружиною Вікторією і 5-річною донькою Лізою в музеї під відкритим небом "Пирогово", примірявши яскраві національні костюми жовтого і блакитного кольорів. Варто відзначити, що шанувальники просто обожнюють дружну сім'ю Юрія і захоплюються їх спільними знімками.

Зі Святом ))) Ріднесенькі ))) @viktoriya_tka4 трепетно привітав фанатів Ткач

Фолловери не пройшли повз: "Вас також зі святом😻 Ви дуже гарні на цьому фото😄 Щоб ваше життя було таке ж яскраве, як і ваше вбрання🙌❤️", "♥️♥️♥️♥️які красиві", "Дуже гарні", "Яка ви прикольна сім'я. ❤️🤘👍", "Начебто на тлі де знімають серіал "Одного разу під полтавою"", "👍🏻клас🔥🔥👏", "Які чудові українці божого благословіння вам в сім'ї🙏🙏😇😇❤", "😍🌹👍красуні дівчата, а Юрчик просто 💣", "Боже🙏Які ВИ гарні з Днем Вишиванки ВАС💙💛🇺🇦".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним хоббі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".