Відомий шоумен та ведучий проекту "Екси" Олександр Педан просто в День вишиванки розповів, за що він полюбляє цей традиційний одяг, а також оприлюднив низку раритетних фото, які раніше не бачили фанати.

Відповідний допис він оприлюднив на власній сторінці в Instagram.

"У дитинстві я танцював 11 років в українському народному колективі міста Хмельницького і ми постійно виступали саме у вишиванках. Знаю, що кожен регіон має автентичний орнамент і вони відрізняються між собою.

Закордоном ми також презентували Україну в вишиванках під час різних фестивалів. Ще тоді помітив, що люди з різних країн залюбки одягаються у свої національні костюми. І цим пишаються! Відтоді зрозумів, що це дуже правильно і круто!", - написав він.

Раритетне фото Педана з його сторінки в Instagram

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Окрім цього, Педан наголосив, що варто пишатися своїм національним вбранням, адже саме воно є символом нашої країни.

"Любов до вишиванки і сьогоднішній день - ніяка не "шароварщина", а свято, яке символізує зв’язок з пращурами через народні традиції! Вишиванка була завжди символом України. Так, зараз вона трохи модернізована, змінена, але вся суть та краса залишається", - вважає ведучий.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Педан вмочив обличчя власної доньки в миску з "білим порошком"

Як повідомляв портал "Знай.ua", телеведучий Педан відверто зізнався про відносини з Притулою: "Усі думають, що ми..."

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.