Журналіст “Нового Каналу” і ведуча шоу “Таємний Агент” Анастасія Квітка провела розслідування, яке торкнулося булочок з вишневою начинкою. Ми часто купуємо їх, щоб перекусити. Це дійсно дуже смачно, проте дійсно чи це безпечно? На жаль, ні.

Анастасія Квітка сама дуже любить пити чай з булочками. Однак після розслідування вона буде підходити до вибору ретельніше. Штучна вишнева начинка може бути токсичною. У ній дуже багато різних домішок. Виробники додають в них бензоат натрію, який може стати причиною попадання в алергічне відділення лікарні, і азорубін – синтетичний барвник.

Пиріг на кефірі з вишнею, скріншот: YouTube
Пиріг на кефірі з вишнею, скріншот: YouTube


Як відрізнити натуральну начинку від штучної? В першу чергу, синтетику видає запах. У булочок з натуральної вишневою начинкою немає різкого синтетичного запаху. У них повинні бути шматочки фруктів. Крім того, з натуральної булочки при надкушуванні витікає сік. Якщо начинка схожа на желе – вона штучна.

Прем'єра 4 сезону шоу “Таємний Агент” відбудеться на Новому Каналі 1 червня в 19:00. Крім секретів пиріжків з вишневою начинкою, ви також дізнаєтеся багато корисного і про інший випічці.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще