Тарас Цимбалюк, який зіграв одного з головних героїв серіалу “ Кріпосна” – коваля Назара, дав докладне інтерв'ю. У ньому він розповів про своє життя, сім'ї, колишній дружині і нової любові. Цимбалюк розповів, що він одружився в 2015 році, але в тому ж році його сім'я розпалася. На той момент він зі своєю колишньою дружиною були одногрупниками. Прожили кілька місяців, але почуття швидко згасли, і вони просто розійшлися без скандалів, емоцій і сварок.

Зараз Тарас Цимбалюк знайшов свою нову любов. Він зустрічається з Тіною Антоненко, актрисою, з якою він познайомився на зйомках одного кліпу. Цимбалюк вважає, що справжні стосунки у нього почалися тільки зараз, а перший шлюб був лише спалахом, яка швидко згасла.


Цимбалюк згадує, що не міг наважитися написати Тіні 1.5 року. Використовував “стандартний прийом” під назвою “лайк під фото – знак уваги”. Антоненко не викладала фотографій про своє особисте життя, тому Цимбалюк нарешті зважився на серйозний крок. Він до останнього думав, що у Тіни хтось є, однак все-таки зважився написати їй.

Раніше Дмитро Карпачов в коментарі Знай.ua застеріг батьків про можливі проблеми в сім'ї під час карантину. Цей період, на думку психолога, стане лакмусовим папірцем відносин в парі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Якщо ви не знаєте, чим зайняти дитину під час карантину, дізнайтеся з нашого матеріалу, що радять зіркові батьки.

Також читайте, як проводять карантин зірки серіалу "Фортечна": Тарас Цимбалюк тепер займається спортом з дому, а Фатіма Горбенко вирішила зробити невеликий ремонт.