Шоу “Світ Навиворіт” виходить на 1+1 практично 10 років. За цей час Дмитро Комаров відвідав понад 100 країн. Зрозуміло, вивчаючи чужу культуру, не можна забувати і про своє. Тому в поїздки Комаров бере з собою в подорожі традиційну українську вишиванку. Скільки ж людей встигли приміряти наш наряд за роки існування програми?

Дмитро Комаров, фото - Instagram
Дмитро Комаров, фото - Instagram


Комаров розповів, що за час зйомок шоу, він подарував близько 1000 вишиванок. Крім того, Дмитро згадав найпам'ятніші випадки. Наприклад, українську сорочку встигли приміряти на собі вождь колишнього племені індонезійських людожерів і самий популярний актор Непалу Раджеш Хамал. Крім того, приміряла на собі вишиванку головна героїня культового серіалу “Рабиня Ізаура” Луцелия Сантос. Також Дмитру запам'яталася найбільша сорочка за всю історію програми, розміром 10XL. Її приготували для японського чемпіона з сумо.
В 2020 році Комарів не вперше дарує вишиванки. Замість них він підносить інші наряди – захисні костюми і маски для лікарів. Його фонд “Чашка Кави” надає допомогу українським лікарням під час пандемії COVID-19.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаров терміново звернувся до українців за допомогою.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, Комаров з "Світу навиворіт" показав поганий стан українських лікарень, не вистачає самого необхідного.

Також Знай. ua писав, що Комарів "підсадив" молоденьку дружину на своє улюблене заняття.