Відомий телеведучий Олег Кензов дав рекомендації, як безболісно припинити відносини. Безумовно, розрив – це серйозний крок, пройти через який дуже складно.

Ведучий проекту “Кохання на виживання” (Новий канал) сам двічі переживав розставання, тому він на власному досвіді знає, як через це пройти. Він дав кілька рекомендацій, які допоможуть людям впоратися з розставанням.

Олег Кензов, прес-служба Нового каналу
Олег Кензов, прес-служба Нового каналу

  1. Не варто звинувачувати себе. Люди часто зациклюються на своїй провині в розриві відносин. Головне в цьому випадку – простити себе, тільки так можна йти далі.
  2. Дайте волю стражданням. Не соромтеся своїх сліз, дозвольте собі сумувати, як би не здавалося, що потрібно “тримати марку”. У цей момент ви нікому нічого не винні. Навпаки, переживши горе, легше з нею впоратися, ніж маскуючи його.
  3. Шукайте приємні емоції. У цей момент вони вкрай потрібні. Не тільки відносини роблять життя яскравою і цікавою. Вашу увагу потрібно не тільки людині, з яким ви недавно розлучилися.
  4. Уникайте необдуманих відносин. Часто люди пірнають з головою в нові відносини відразу ж після розриву, щоб заглушити біль. Однак цього краще не робити. Ймовірність швидкого припинення таких відносин дуже висока, і буде ще болючіше.
  5. Використовуйте нові можливості. Після розриву стосунків у вас з'явиться вільний час. Дозвольте собі зайнятися тим, на що раніше не вистачало часу.
  6. Не перевантажуйтеся. Розставання – і так серйозний стрес для організму. Якщо додати до цього величезну кількість роботи, часті тусовки і т. д., організму стане тільки гірше. Тому краще присвятіть час сну, занять спорту, змініть раціон, почніть жити здоровим життям.

Нагадаємо, кохана Роналду зворушливо зізналася йому в любові.

Як повідомляв Знай. ua, колишні кохані взялися обіляти ім'я Джонні Деппа, але не за просто так.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також Знай. ua писав, що учасниця "Холостяк-10" відверто розповіла про домашнє насильство.