Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома на карантині і вигадуючи для них різноманітні інтерактиви, такі як прямі ефіри з зірками шоу-бізнесу, тренування, рецепти, казки на ніч і багато іншого. Так, артистка провела прямий ефір з репером Олексій Потапенко (Потап), поговоривши на різні відверті теми.

Потап відверто розповів про стосунки з дружиною Настею Каменських, адже парочка приховувала роман більше 10 років, а про весілля оголосила лише в його день, 23 травня 2019 року. Співак зазначив, що довгий час вони з колегою по дуету дуже недолюблювали один одного і навіть їздили в різних авто, однак раптово зрозуміли, що закохані і з того часу стали практично нерозлучні. Олексій зазначив, які якості обожнює у Насті - виявляється, красуня прожила 7 років в Італії, тож дівчина більш щира і відкрита. Також репер зізнався, що Настя зовсім не заздрісна, на відміну від більшості зірок шоу-бізнесу.

Також зірки обговорили Наталію Могилевську, а Потап зазначив, що захоплюється народною артисткою, яка впевнено йде до своїх цілей. Не пройшли знаменитості і повз Тіни Кароль і Дана Балана, яким приписують роман зі зйомок шоу "Голос країни" вже два роки поспіль. Олексій натякнув, що відносини між парою створені лише для залучення уваги публіки до проекту.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Вони ще ті пиріжки. Думайте самі, вирішуйте самі підсумував Потап

Повне відео-інтерв'ю можна подивитися тут.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику.