Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома на карантині і вигадуючи для них різноманітні інтерактиви, такі як прямі ефіри з зірками шоу-бізнесу, тренування, рецепти, казки на ніч і багато іншого. Так, артистка трепетно привітала українців з Днем вишиванки 21 травня, виставивши спільне фото з красунями-доньками - 15-річною Машею і 8-річною Алісою.

Дівчата позували в незвичайному дизайнерському варіанті вишиванки, примірявши довгі сукні з яскравими квітами. На одному з кадрів дочка Олі, Маша, закрила очі, і як здалося шанувальникам, невдало вийшла на фото, через що вони почали дорікати співачці.

З днем вишиванки ❤️❤️😍 поділилася радістю Полякова

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "якби моя мама виставила таке фото, як 3, я як мінімум б образилася... в чому прикол, не розумію 🤷‍♀️", "Щас напевно мамі прилетить за останнє фото🙈😂", "👏👏👏❤️❤️❤️от зараз Олю ти настояща, крута, просто супер, а коли полугола - ну дуже вже вульгарно", "Чарівні😉👍🔥👏💞", "Яскраві красунечки здоров'я вам", "Олічка, ти з дівками ПРОСТО СУПЕРОВІ КРАСУНІ 😊👍👍👍👏👏👏💖💖💖🌹🌹🌹", "Красиві дівчата!", "Як же мені подобається ваша Аліса 😍", "Красуні😀".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику.