Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість виставила пікантне чорно-біле архівне фото, позуючи абсолютно голою і прикривши тіло лише білосніжною сорочкою. Так, артистка засвітила розкішні груди і струнке тіло, доповнивши жіночний образ вечірнім макіяжем і фірмовою зачіскою з голлівудськими локонами. Варто відзначити, що зазвичай скромній Тіні не властиво ділитися такими відвертими знімками, тому кадри стали справжнім сюрпризом для численних фанатів.

Фолловери не змогли пройти повз і засипали красуню компліментами: "У мене зараз щелепа відпала, ось тепер нагинайся і шукай, спасибі Тіна😂😍🔥", "Жінкооо 😍", "*мозок покинув чат * ....це занадто 😍😍😍🔥🔥🔥", "Ооооооо Боже 🙈🙈🙈 Що ви робите жінка з моєю психікою?🤯🤯🤯", "Телефонуйте пожежним я горю 🔥🔥", "Огоооооооооо😻😻😻😻🔥🔥🔥🔥🔥", "Йоперный театр🔥", "Ну все, до побачення. Я помер ❤️", "Хуліган-Тіна🔥😍💋", "вогнищеее😻", "Аж жарко стало😍🔥", "Вогоооонььььь🥵🥵😍😍", "ВААААУУУ😻😻😻".

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.