Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість випустила яскравий кліп на пісню "Воспоминания", знявши його у дворі їх із чоловіком Потапом будинку. Настя зізналася, що її надихнули архівні кадри, які красуня знайшла в своєму телефоні, надалі показавши ностальгічні і зворушливі обривки спогадів відданим шанувальникам.

Так, артистка виставила уривок з відео, зазначивши, яку величезну цінність для неї несуть хороші моменти. На ролику для програми TikTok красуня радісно крутилася і посміхалася, запропонувавши численним фанатам ділитися своїми спогадами під хештегом #ценивоспоминания.

Спогади - велика цінність! Вони бережуть у собі тепло і радість найважливіших моментів. Живіть так, щоб вам захотілося згадати кожен момент ще раз 🥰 ⠀ Викладайте в @tiktok ваші відео під пісню Воспоминания з хештегом #ценивоспоминания , а я буду репостити їх собі ! Давайте разом згадувати прекрасні моменти нашого життя і наповнюватися радістю і щастям! ♥️ запропонувала Каменських

Фолловери не пройшли повз, засипаючи красуню компліментами: "Красуня!❤️", "Вау", "Цікавий факт - спогади найбільше хвилюють запахи😉", "Кайф❤️🔥", "Відео просто-🔥😍", "Така енергійна 🔥", "Красуня❤️", "Ти така гарна! 😊", "Найкраща😻".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Каменських в піжамі показала, як розважається з найкращою подружкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.