Репер з Португалії Давид Мота (Mota Jr) був жорстоко убитий, його тіло через два місяці після зникнення знайшли в лісі далеко від дому. Виявилося, що музиканта викрали, катували, вбили, а потім злочинці проникли в його квартиру, щоб пограбувати. Про це повідомляє The Sun.

Мати 28-річного Mota Jr Філомена Мотта розповіла, що її син зник два місяці тому. Біля дверей його квартири ще тоді вона знайшла кепку і взуття сина, а в ліфті були сліди крові. Тіло музиканта виявили в лісі далеко від місця, де він жив. Сусіди хлопця розповіли, що вночі його викрали двоє озброєних злочинців у капюшонах. Виявилося, що після викрадення, і ймовірно, вбивства, викрадачі пробралися у квартиру Давида Мота з його ключами і пограбували.

Девід Мота, фото - соцмережі
Девід Мота, фото - соцмережі

Повідомляється, що хлопець частенько демонстрував у соцмережах свою розкішну життя і прикидався мільйонером. На знімках в мережі він хвалився золотими прикрасами, пачками грошей і дорогими машинами. Однак, в реалі все це не відповідало дійсності, але викрадачі про це, очевидно, не знали.

Девід Мота, фото - соцмережі
Девід Мота, фото - соцмережі

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Девід Мота, фото - соцмережі
Девід Мота, фото - соцмережі

Девід Мота, фото - соцмережі
Девід Мота, фото - соцмережі

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, у Тернополі попрощалися з жорстоко вбитим студентом з Африки – заснув вічним сном на чужині.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дніпро на вухах через жорстоку бійку між копами і невідомою бандою, лихі 90-ті повернулися.

Також портал "Знай.ua" писав, що 12-річний дніпрянин, загиблий від рук жорстокого вбивці, мріяв лише про одне.