Український проект GRLS X Naile представив свіжий кліп на нову пісню під назвою "Вирулю", яка вже встигла підкорити тисячі музичних сердець і головні радіостанції країни.

Ролик молодих талантів вже доступний на платформі YouTube.

""Вирулю" – звернення до світу і до себе в першу чергу. Коли важко, коли все летить до чортів – варто тільки схаменутися, взяти себе в руки і все знову чудово. Головне завжди пам'ятати: разом з тим, кого люблю. Вирулю, вирулю, вирулю!" - йдеться у підписі до відео.

GRLS X Naile, зйомки кліпу
GRLS X Naile, зйомки кліпу

GRLS X Naile, зйомки кліпу
GRLS X Naile, зйомки кліпу

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

За словами співачки Naile, "зйомки проходили на декількох локаціях, тривали добу і здалися досить складними, адже довелося провести багато годин у води, лежачи на холодному піску, під водою з відкритими очима".

GRLS X Naile, зйомки кліпу
GRLS X Naile, зйомки кліпу

"Тому наприкінці знімального дня я була дуже знесилена, ледве рухалася. Але результат того вартий!" - зізналася дівчина.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Меган Фокс знялася в кліпі, де влаштувала постільні тортури своєму новому хлопцю.

Як повідомляв портал Знай.uа, Галкін і Пугачова присвятили гімн карантину, дізнайтеся у пісні себе.

Також портал Знай.uа писав, навіщо потрібні постбіотики вашій дитині.