Легендарний 62-річний народний артист Юрій Стоянов відреагував на гучні висловлювання щодо ведучої Вікторії Боні, яка запевняє усіх, що пандемія коронавірусу сталася через вишки мобільного зв'язку 5G. Зокрема, гуморист висміяв учасниця шоу "Дом-2" та порадив знайти "чіп" керування у її власних губах.

Відповідний відеоролик він оприлюднив на власній Instagram-сторінці.

Варто зауважити, останнім часом Боня почала активно публікувати в своєму Instagram "розкриття масштабної змови" щодо епідемії коронавірусу. Так, остання вважає, що людей у всьому світі хочуть взяти під контроль та чіпувати, а спалахи захворювання нібито сталися через вишки мобільного зв'язку 5G.

Вікторія Боня, фото: Instagram
Вікторія Боня, фото: Instagram

"Люди, прокиньтеся! Нас труять. А наші діти в майбутньому вже не зможуть мати дітей з такими наслідками, які будуть після використання таких технологій!" – розповіла вона в одному зі своїх постів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Наразі ж на це відреагував зірка "Городка" Юрій Стоянов, який висміяв слова ведучої та присвятив цьому цілий випуск шоу "Стоянов в ізоляції".

"Віка, намагайтеся не пропустити ні сантиметра. Чіп - він же маленький, а губи у вас огого. Якщо не знайдіть в губах, спускайтеся нижче по тілу. Я бачив ваше тіло, Віка. У вас там не те що чіп, у вас там передавач могли заховати з випромінювачем", - порадив артист для Боні пошукати чіп в своїх губах.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, російська зірка остаточно збожеволіла: чіпування від Білла Гейтса і британська королева-вампір.

Як повідомляв Знай.uа зірка " Дому-2 Боня лякає світ "теорією змови" - "Людство стане безплідним".

Знай.uа писав, зірка Дом-2 втекла з Росії після скандального відео про коронавирус, де ховається красуня.