Турецький актор Озан Гювен, відомий завдяки ролі Рустема-паші в серіалі "Величне століття", розповів про весільні плани. Зірка турецьких фільмів готовий знову зв'язати себе узами шлюбу після 9 років холостяцького життя.

Озан і відома режисер Тюркан Дерья розлучилися в 2010 році після 11 років подружнього життя. Знаменитість обожнює сина, якого народила йому Дерья. Але тепер актор не виключає, що у нього можуть з'явитися ще одні діти.

скріншот

Зірка "Величного століття" повідомив, що його обраницею стала редактор Дені Булутсуз. Вони планують весілля, яке має відбутися вже в найближчі місяці. Шанувальники здивувалися такому рішенню, адже закохані зустрічаються лише кілька тижнів.

Новина стала сенсацією також тому, що Озан вкрай рідко говорить про особисте життя. Суспільство вважає, що у Озана і Тюркан навіть після розірвання шлюбу залишилися один до одного теплі почуття.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

скріншот