Як відомо, професійний пілот і власник льотної школи в Майамі Макс Михайлюк сходив на два останні побачення з фіналістками шоу "Холостяк 10" та зробив свій вибір. Наразі ж з'явилися подробиці цього хвилюючого моменту, а також стало відомо, що сказала на прощання дівчина, яка з розбитим серцем поїхала додому.

Про це повідомили в прес-службі телеканалу "СТБ".

Як відзначається, 12 тиждень проекту став хвилюючим для усіх: і для самих дівчат, і глядачів, які ще з першої серії спостерігали за дівчатами. Однак вибір Холостяка не змусив себе довго чекати, і український пілот попрощався саме з Даною.

Момент прощання з Даною, фото: СТБ

"Я пам'ятаю нашу першу зустріч, як хвилювався я, і як хвилювалася ти. Пам'ятаю наші ночі і зірки. Ти радувала мене своєю ініціативою і увагою. Я помічав, що ти розкриваєшся все більше і більше. Зізнаюся, іноді мені здавалося, що за всієї ініціативою стоїть план. Але я хотів би, щоб моя дівчина діяла без підготовки. Дозволяла собі просту спонтанність", - сказав він дівчині, яка в свою чергу заявила, що її дуже шкода, що вона не зуміла стати тією, з ким він розділив би своє життя.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Мені лише шкода, що я не змогла тобі повністю розкритися. Але я все робила від душі, нічого не плануючи. Я завжди бачила в тобі тебе. І всі мої почуття, які виникали, вони були до тебе. Хочу, щоб ти був щасливий. І спасибі за нашу історію", - на прощання сказала Дана.

Поцілунок Холостяка та його обраниці: СТБ

Так, обраницею Холостяка стала Даша, якій головний герой сказав, що пам'ятає кожну зустріч з моменту їхнього знайомства, а також зізнався в коханні.

"Ми часто боїмося говорити першими, адже не хочемо бути незрозумілими. Зізнаюся, до проекту цей страх був і у мене. Але завдяки нашим з тобою побаченням я поборов його. Йдучи на цей проект, ми були в однакових умовах. Ми не знали, що нас чекає. Тому найскладнішим було давати гарантії".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як пройшло знайомство з батьками Макса на шоу "Холостяк-10".

Як повідомляв Знай. ua, Микита Добринін і Даша Квіткова одружилися у розпал карантину.

Також Знай. ua писав, як не відлякати потенційного зятя, поради від Карпачова