Відомий український виконавець, продюсер і чоловік Насті Каменських Олексій Потапенко, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. В цей раз Потап показав фанатам миле весільне фото з дружиною, привітавши її з першою річницею офіційного шлюбу.

На чорно-білій фотографії парочка відображена в красивій святкової локації, на них весільні вбрання. Настя в розкішному платті і з букетом в руках пригорнулася до чоловіка, вони злилися в пристрасному поцілунку. У підписі до кадру Олексій написав: "1 річниця! Ситцеве весілля! Люблю @kamenskux спасибі тобі. #bearanddiamond #bearanddiamond". Фани в захваті від нового фото пари, їх вітають з річницею. "Як приємно бачити. Ще по 100 раз такий річниці Вам", "Вітаємо! Будьте щасливі", "Привітання! Будьте щасливі разом завжди!", "Вітаю", "Як же гарно! Ви чудова пара", "Вже рік? Так швидко", "Вітаю. Це незабутній захід 2019 року", "Неповторні хвилини щастя Олексія і Анастасії!", - пишуть фанати в коментарях.

Настя Каменських і Потап, скрін з Instagram
Настя Каменських і Потап, скрін з Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.