Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардаш'ян, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, часто ділиться у соцмережі Instagram пікантними фотосесіями. А в цей раз зоряна красуня порадувала шанувальників пікантними знімками з нової фотосесії в спортзалі.

На фотографіях, які показала Кім, вона позує в спортзалі, але чомусь практично гола – на ній лише вузький і крихітний купальник леопардового принта, який ледь утримує її пишні форми. Її світле волосся розпущені і трохи розпатлане, а на її обличчі легкий макіяж. На першому фото Кардашьян млосно дивиться в камеру, а на другому крупним планом видно її соковиті форми. У підписі до кадру світська левиця написала: "Карантинна тренування". Шанувальники в захваті від нового образу моделі, її завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Кім Кардашьян, скрін з Instagram
Кім Кардашьян, скрін з Instagram

Кім Кардашьян, скрін з Instagram
Кім Кардашьян, скрін з Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.