Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала гарне фото, на якому позує в стильному образі.

Як видно, Алла з'явилася перед камерою в модному червоному костюмі з коротким чорним топом, який красиво підкреслив плоский животик. А піджак костюма дівчина спустила з плечей. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на очах темні окуляри, вона відвернула голову від об'єктива. У підписі до фотографії Добкіна написала: "Мур мур". Фолловери не пройшли повз і кинулися активно обговорювати нову публікацію красуні, засипає компліментами і захопленими коментарями.

Алла Добкіна, скрін з Instagram
Алла Добкіна, скрін з Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.