Катерина Кухар, прима-балерина Національної опери України, поділилась коротким відео, на якому вона і її маленька донечка виконують комплекс вправ для стоп.

Відповідний запис був опублікований у соціальній мережі Facebook.

Катерина Кухар, фото з особистого архіву балерини
Катерина Кухар, фото з особистого архіву балерини

Мама і донька сидять на підлозі у вітальні. Катерина рахує, а її донька Анастасія повторює лік і рухи за мамою. Комплекс вправ надзвичайно простий: сидячи на підлозі, підібгавши ноги під себе, потрібно руками допомагати стопам сходитись і розходитись до купи. При цьому важливо, щоб рівні плечі були розслабленими. Руки лежать на пальцях, а тому саме ця частина стопи рухається, тоді як п'ятка залишається на одному місці.

Інша вправа передбачає тримання рук на колінах, тоді як стопи піднімають догори, розводять в різні боки, зводяться разом і знову опускаються на килим. П'ятка знову залишається статичною. При цій вправі спина мусить бути рівною, а голова має дивитись уперед.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Милим моментом на відео є перехід маленької Насті з лічби російською мовою на англійську. Його зініціювала мама, проте потім повернулась до російської, тоді як маленька дівчинка продовжила рахувати англійською.

Катерина Кухар з донькою Анастасією

Майбутня балерина 😍 Катерина Кухар показала, як разом з донькою Настею займається гімнастикою для стоп. Дивись та повторюй комплекс вправ, який буде корисний і дорослим, і дітям.

Geplaatst door 1+1 op Donderdag 21 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Катерина Кухар дала інтерв'ю "українському Дудю".

Як повідомляв портал Знай.ua, Катерина Кухар показала, як подолати синдром "Бембі", здорові суглоби в будь-якому віці.

Також Знай.ua писав, що Самоізольована після відпочинку Катерина Кухар розповіла, де і з ким її діти.