Одна із найвідоміших сучасних бразильських моделей, Жизель Олівейра, навіть на карантині не втрачає грайливого настрою: зірка Victoria’s Secret поділилась фотографією-колажем від якої в захваті усі підписники моделі.

Фото - чотири фотографії, на яких Жизель позує у різних позах в одному і тому самому вбранні. На ній чорна велика футболка у стилі 90-х з принтом людини, яка тримає цигарку в зубах і міні-трусики. На футболці та білизні написано “Побажайте мені удачі”. - це назва бренду, для якого жінка й знімається. Жизель має розпущене волосся. Не дивно, що всі залишили багато смайликів і сердечок у коментарях - Жизель справді чарівна і спокуслива у цьому образі.

Жизель Олівейра, фото Instagram
Жизель Олівейра, фото Instagram

Варто відзначити, що на одній із фотографій чітко видно, що Жизель має розтяжки на сідницях. Знаючи консервативну позицію Victoria’s Secret щодо стандартів жіночої краси, сміливість молодої бразильянки показувати себе такою, якою вона є викликає захват. Сприймати недоліки своєї шкіри спокійно - стає все популярнішим серед фешн-індустрії, що може полегшити сприйняття себе тисячам дівчат і жінок по всьому світу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, раніше Американка знайшла на смітнику гордість Victoria's Secret - валялись сотнями.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ангел Victoria's Secret у леопардових трусах збуджує мережу.

Також Знай.ua писав, Ангел без трусиків: модель Victoria’s Secret застукали на гарячому.