Наталія Жижченко, відома як фронтвумен українського гурту ONUKA, нещодавно стала мамою. Але для широкої громадськості ця новина стала дуже несподіваною - жінка не афішувала вагітність. Позиція музикантки викликала жваве оговореняв українців, що змусило Жижченко окремо прокоментувати свої мотиви.

Відповідна публікація була розміщена на офіційній сторінці музичного колективу у соцмережі Instagram.

"Вістка про народження Сашка у медіа могла б конкурувати з виходом одразу усіх майбутніх релізів нашого гурту. Нам буквально обірвали месенджери з привітаннями, і я не втомлюсь дякувати за ці теплі слова. Щоправда, дехто все ж наголосив, що вагітність ми тримали у секреті. І тут одразу в голові виникає питання стосовно законності цієї таємничості.

Все ж, на мою думку, деякі аспекти свого життя ти маєш залишати поза своєю публічною діяльністю. Ба більше, відверто, ні я, ні Женя аж ніколи не прагнули стати українськими Кардаш'янами і займатися просуванням своєї творчості у режимі реаліті. Для свого слухача мені понад усе хотілося б лишитися музикантом, а не активною дописувачкою соцмереж чи радницею з хатніх питань. Для мене ці стосунки з вами найдорожчі саме тому, що ви розділяєте зі мною любов до музики. Ніякої секретності, лише пріорітетність", - йде мова у дописі.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

ONUKA, прес-служба Нового каналу
ONUKA, прес-служба Нового каналу

У коментарях підписники молоду сім'ю підтримали і висловили жінці підтримку і своє захоплення нею.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше ONUKA попрощалась з українцями: "Ми до останнього не знали"

Як повідомляв портал Знай.ua, ONUKA злила у мережу відверті фото: чекає на гостей, навіть назвала адресу.

Також Знай.ua писав, що ONUKA злила у мережу відверті фото: чекає на гостей, навіть назвала адресу