Донька відомої української гумористки, зірки студії "Квартал 95" Олени Кравець Марія, продовжує радувати своїх шанувальників в мережі Instagram не тільки яскравими світлинами, але і запальними танцями з мережі TikTok.

На цей раз новим відео похвалився фанатський паблік "lenny.kravets".

Публікація "lenny.kravets", сріншот: Instagram
Публікація "lenny.kravets", сріншот: Instagram

На відео можна помітити, як 17-річна донька вдало залучає зіркову маму до неї в кадр, а також з Машею танцюють і її подружки. Варто зазначити, що завдяки вдало підібраному макіяжу і накладеним фільтрам в сервісі TikTok маму і доньку практично неможливо відрізнити. Дівчата дуже схожі, а Олена Кравець з кожним днем продовжує молодіти. Неймовірно, але факт!

Також не варто забувати, що Олена Кравець продовжує працювати в "Жіночому кварталі" і виховувати двох маленьких дітей, не кажучи вже про 17-річного підлітка Машу, яка досить активно ділитися кадрами красивого життя.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 17-річна донька Кравець з 95 Кварталу показала ідеальне тіло і затьмарила красою навіть захід.

Як повідомляв Знай.uа подружки Кравець з Жіночого кварталу одяглися у вишиванки - краса буває різною.

Знай.uа писав, Олена Кравець з Кварталу зворушила фанатів фотографією донечки.