Популярна українська співачка Настя Каменських, яка торік вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. Так, в цей раз зоряна красуня показала миле домашнє селфі, на якому позує з пухнастим улюбленцем Мімі.

Як видно, Настя закарбувала себе з цікавого ракурсу в ліжку і з'явилася перед камерою в цікавому образі. На ній сіра піжама, яку майже не видно, пишне волосся красуні розпущені, а на її обличчі легкий макіяж і чарівна посмішка. Поруч зі співачкою на ліжку розкинувся пухнастий улюбленець на ім'я Мімі. У підписі до кадру Каменських написала: "Всім доброго ранку від нас з Мімі". Фани в захваті від нового фото зіркової красуні, її засипають компліментами в коментарях.

Настя Каменських, скрін поста з Instagram
Настя Каменських, скрін поста з Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.