Олександра Кучеренко – популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016", а з недавніх пір ще і дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова. Красуня часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram, і цей раз не став винятком. У соцмережі Саша показала миле фото з велосипедної прогулянки в Києві.

Як видно, перед камерою Кучеренко з'явилася, сидячи на велосипеді на тлі густої травневої зелені. На прогулянку вона вийшла у вузьких синіх джинсах і червоній кофтині, поверх якої накинула чорну шкіряну косуху. Її волосся зібране у хвіст, а на обличчі сонцезахисні окуляри і мила усмішка. У підписі до кадру Саша написала: "Ну а у вас як неділю? P. s. Велолюбителі, підкажіть самі класні місця, де катаєтесь в Києві". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, відповідаючи на її питання і засипає компліментами.

Олександра Кучеренко, скрін з instagram
Олександра Кучеренко, скрін з instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.