Ольга Фреймут – українська телеведуча, яка прославилася і оскандалилася роботою в проекті "Ревізор". Оля вже давно не працює в цій програмі, але репутація у неї залишилася ще з тих часів. Телеведуча вже попрацювала і в інших проектах, а тепер вирішила розвивати свій блог в Instagram. Але нещодавно вона таки згадала ревізорське минуле і заглянула в холодильник відомого кухаря, про що вже розповіла в соцмережі, і, навіть, показала фото.

На знімку Фреймут позує в компанії відомого канадсько-українського шеф-кухаря колумбійського походження Гектора Хіменеса Браво. Вони відображені на кухні, очевидно кухаря, і мило посміхаються в камеру, при цьому Оля ще й тримає на руках милого песика. У підписі до кадру телезірка розповіла, що побувала в гостях у Гектора і навіть заглянула в його холодильник. "Ми багато сміялися, готували колумбійську їжу і… не втрималася, заглянула, що там у головного шефа країни в холодильнику. Гектор, @hectorjimenezbravo, ти прекрасний", - написала Фреймут. Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Олі.

Ольга Фреймут і Гектор Хіменес-Браво, скрін поста з Instagram
Ольга Фреймут і Гектор Хіменес-Браво, скрін поста з Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.