Російський гуморист Максим Галкін поділився відео розваг зі своєю дружиною співачкою Аллою Пугачовою.

Відповідна публікація була розміщена на сторінці Галкіна в соціальній мережі Instagram.

На записі можна побачити як Пугачова у різному темпі підходить чи підбігає до оператора, яким, імовірно, є її чоловік. На відео накладена пісня "Pretty Woman" (англ. "красуня") у виконанні легендарного американського музиканта Елвіса Преслі.

Алла Пугачова, фото: Instagram
Алла Пугачова, фото: Instagram

Шанувальники Пугачової змогли вкотре переконатися, що співачка на свій 71-річний вік виглядає чудово. Запис для Instagram навряд піддавався ретуші, зовнішність зірки не ховається і за яскравим макіяжем. 43-річний комік має бути лише щасливим завдяки такій милості долі й здатності дружини вдало піклуватися за собою.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Хороша", - написав Галкін у підписі до публікації.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Кількість шанувальників Алли Пугачової у всьому світі значна, однак легенда естради не надто часто балує громадськість новими публікаціями. Тому відносно тривале відео від Максима Галкіна викликало своєрідний ажіотаж в мережі - у нього вже понад 4 мільйони переглядів і безліч коментарів. Співачку навіть кличуть заміж і пропонують безкоштовно поприбирати на присадибній території подружжя.

"Здрастуйте Алла Борисівна, я молодший і у мене німецький паспорт. Давайте одружимось", - написав німецький репер Slavik.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аллі Пугачовій - 71, Максим Галкін і діти влаштували Примадонні неймовірний сюрприз.

Як повідомляв портал Знай.ua, Донька Максима Галкіна і Алли Пугачової здивувала інтелектом, про таке знає не кожен дорослий.

Також Знай.ua писав, що Максим Галкін показав, як підросли харизматичні діти, Пугачової давно не видно.