Дружина знаменитого ведучого телешоу "Світ навиворіт" Дмитра Комарова Олександра Кучеренка до Дня вишиванки показав архівне фото, на якому їй всього 17 років. Знімок вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, дівчина досить активно користується соціальними мережами та часто ділитися яскравими моментами свого життя. До Дня вишиванки Олександра вирішила показати архівний знімок у свому першому вишитому одязі. Також на знімку їй лише 17 років. На юній красуні одягнена довга вишита сорочка з барвистими візерунками. Олександра розповіла, що цей наряд пошили для неї на замовлення в Дніпрі. Однак, пояс вона купила вже самостійно в Києві на Андріївському спуску.

Олександра Кучеренка, скріншот Instagram

Олександра зазначила, що для неї вишиванка — це фантастичне вбрання, яке личить кожному українцю, і своїми нитками об'єднує всіх нас, де б ми не були.

Також дівчина додала, що це була одна з її перших професійних фотосесій. Знімок з неї вона відправила на конкурс "Міс Україна 2016", де, в результаті, перемогла.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що фонд Дмитра Комарова зробив подарунок лікарні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дмитро Комаров розповів, скільки вишиванок подарував в екзотичних країнах.

Також "Знай.ua" писав, що фонд Дмитра Комарова відправив допомогу до Черкаської обласної лікарні.