Олександра Кучеренко – популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016", а з недавніх пір ще і дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова. Красуня часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram, і цей раз не став винятком – Саша показала милі фото з своєї подорожі до Гонконг, куди вона літала зустрінеться з чоловіком, де той був в черговий експедиції.

На нових фото Кучеренко позує і одна, і з Дмитром в незвичайних місцях. На першому фото Саша відображена, сидячи на підвіконні біля величезного панорамного вікна з фантастичним видом. На другому фото модель позує в обнімку з чоловіком, як і на третьому, Діма знімає селфі на телефон, вони стоять у гонконзьких пам'яток. У підписі до фото Олександра розповіла, як закохалася в це місто. "Гонконг. Місто, в який я закохалася назавжди! Яскравий, динамічний, фантастичний і приголомшливий!", - каже Саша, і розповідає, як прилітала туди до чоловіка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.