Популярна українська комедійна акторка Олена Кравець, яка багато років працює в студії "Квартал 95" і очолює новий проект "Жіночий квартал", часто радує публіку яскравими фото і відео з життя у своєму Instagram. Так, в цей раз зоряна красуня здорово здивувала публіку новим фото, на якому позує в "образі Пікалова".

Як видно перед камерою Олена відображена на вулиці, вона сидить на модному байку, і можливо навіть їде на ньому. На брутальну прогулянку актриса вийшла в темних джинсах і чорній шкіряній шкірянці – все як годиться у байкерів. Її волосся розпущене і недбало укладене, а на обличчі стильні сонцезахисні окуляри. У підписі до кадру Кравець написала: "Не втрималася… Приміряла «bobber» (так звуть мотоцикл). Custom by Alexandr Pikalov". Фани в захваті від нової публікації акторки, її завалюють компліментами в коментарях.

Олена Кравець, скрін поста з Instagram
Олена Кравець, скрін поста з Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" показала фанатам свого підрослого сина.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кравець і Кошовий показали на сцені "Кварталу 95" головну проблему жінок після карантину.

Також портал "Знай.ua" писав, що доросла дочка Олени Кравець з "Кварталу 95" заговорила про героїн.