Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардаш'ян, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, часто ділиться у соцмережі Instagram пікантними фотосесіями. А в цей раз зоряна красуня порадувала шанувальників пікантним знімком з нової фотосесії.

На новому знімку Кім відображена у цікавій локації з "пухнастим" фоном. Вона стоїть в непристойній позі, зігнувшись на сірому кріслі. На ній вузькі штани зі "зміїним" принтом, які сповзли і оголили попу в світлих трусиках, і світлих ліфчик на тонких бретельках. Волосся світської леви знову стали довгими і світлими, вона їх розпустила, а на її обличчі легкий макіяж, вона млосно дивиться в камеру. Кардашьян не підписала свою публікацію, зате шанувальники в захваті від нового образу моделі, її завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Кім Кардашьян, скрін з Instagram
Кім Кардашьян, скрін з Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.